דף הבית  |  אודות  |  סדנת סושי ניידת  |  סדנת סושי קבוצתית  |  עמדת סושי-שף לאירועים  |  הרצאות מתרבות יפן  |  רכישת שובר מתנה  |  צור קשר  
אז בואו להכיר אותי קצת יותר מקרוב...

קצת עלי... שמי דפנה מור-חרותי, מייסדת ומנהלת חב' החוויה היפנית. הנני סושי-שף בהכשרתי, מנחת סדנאות סושי חוויתיות, מפיקת אירועי קונספט יפניים, מרצה לתרבות יפן הרחוקה והמדהימה ומורה מקצועית לשיעורי תל"נ בתכנית העשרה לימודית ייחודית להכרת תרבות יפן המרתקת לכיתות א'-ט'.בת 42, אמא לשניים, מתגוררת בפ"ת, חיה ונושמת יצירה, מאוהבת בעולם היפני ומתענגת מטעמיו המופלאים, בין היתר מהמאכל הלאומי של היפנים - הסושי! :-) אהבתי הגדולה לתרבות היפנית החלה בעקבות שהות ומגורים של שנתיים 2005-2007 ביפן (בעיר טוקיו), שנתיים מופלאות עתירות חוויות מדהימות ומיוחדות שהותירו אצלי רושם ענק, אהבה עזה וגעגועים לעולם היפני.לשמחתי הרבה הכרתי ביפן חברה יפנית מקסימה, בת למשפחת מסעדנים מטוקיו, איתה עברתי לא מעט שעורים פרטיים להכנת הסושי והאוכל היפני בשיטה היפנית המסורתית והנכונה, לימודים שעם הזמן התבררו כיקרי ערך ויקרי משמעות יפנית, מאחר ולימודים עם סנסיי (מורה יפנית מומחית בתחומו/ה) הוא עניין של לא מה בכך ביפן. סנסיי הוא תואר כבוד אותו מקבל מורה המלמד תחום מסויים ברמה גבוהה ותודתי העמוקה נתונה לאותה סנסיי יפנית, על שעות הלימוד הרבות שהעניקה לי מאהבתה הרבה למסורת היפנית המדהימה ולחיבור המדהים שנוצר איתה והתברר כחברות אמת.כמו כן, במהלך שהותי ביפן למדתי את כל האומניות היפניות הקסומות - החל מלימודי ציור יפני (סומייה), כתיבה יפנית אמנותית (קליגרפיה), עבודות אמנות יפניות שונות כקיפולי הנייר היפניים (אוריגאמי), עיצוב פרחים יפני (איקבאנה), גילוף ירקות ופירות מקצועי, הכנת תחפושות יפניות (קוספליי) וכמובן גם את לימודי השפה היפנית הכ"כ אהובה עלי! בזכות כך, לאחר חזרתי לארץ ובעקבות אהבתי העזה ליפן שלא שכחה... במהלך שנת 2009 התחלתי לערוך את סדנאות הסושי בשיטה היפנית המקורית והמסורתית ובמהלך שנת 2010 הקמתי רשמית את חב' החוויה היפנית - ללימוד סדנאות הסושי החווייתיות והייחודיות שלי בשילוב עם הכרת תרבות יפן הרחוקה לקהל הישראלי אוהבי הסושי המדהים.החברה כוללת בתוכה את סדנאות הסושי הייחודיות כאמור בשיטת ה"סושי-תראפיה" אותה פיתחתי כנגזרת מתורת הזן היפני, היוצרת עבור המשתתף בסדנה את לימוד הכנת הסושי באופן רגוע, שליו ונעים בשילוב עם לימוד הסודות הכמוסים ביותר להכנת הסושי בדרך היפנית והמסורתית המקורית מיפן שלא תכירו באף סדנה אחרת. המטרה, החזון והייעוד העיקריים שלי הינם להעביר את הידע המדהים שרכשתי בעת שהותי ביפן וזכיתי בו כמתנה מבורכת והפצתו לכמה שיותר ישראלים אוהבי הסושי ואוהבי תרבות יפן דרך סדנאות הסושי הייחודיות שלי ובהרצאות השונות והמרתקות שאני מעבירה לילדים, בני נוער, מבוגרים והגיל השלישי.אמונתי ומטרתי העיקריות הינן לגרום למשתתף בסדנה לחוות את החוויה היפנית במיטבה ולהרגיש את יפן הכי קרוב לכאן ובזכות כך לחוות את עולם היצירה, השלווה וההעצמה האישית והמהנה תוך כדי הסדנה הייחודית! חשוב לדעת: הנני שפית לסושי - בעלת תעודת שף, חברה בהתאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל ה- ICPA וכמו כן, מומחית לתרבות יפן - חברה באגודת ידידות ישראל-יפן. מביאה את העולם היפני ישירות אליכם ובאהבה גדולה! ♥ ברוכים הבאים איתי ליפן - אירשיימאסה! סיונרה... שלכם, דפנה (דפי) חרותיהחוויה היפנית סדנאות סושי חוויתיות והכרת תרבות יפן 054-4256737